Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Steklarna Hrastnik PBC 1860

Kaj je PBC?
PBC 1860 je inkubator idej Steklarne Hrastnik. Je vključevanje posameznikov vseh strok v realne izzive modernega gospodarstva. Je združevanje drznih posameznikov povsod po svetu, ki verjamejo v steklo, prihodnost, ohranjanje okolja in se ne ustrašijo izzivov.
Steklarna Hrastnik je zgodba o uspehu, letos ustanovljeni PBC 1860 pa bo pri nadaljnji poti navzgor hrastniški steklarni doprinesel potrebno drznost in povezovanje, sveže pristope oblikovanja, marketinga ter razvoja – tako produktov kot poslovnih modelov. Vse to želimo storiti z mrežo kreativnih, mladih, izkušenj željnih posameznikov, ki jih žene želja po novem.
Trenutno PBC 1860 deluje na štirih projektih. V vsakem projektu so vključeni različni posamezniki različnih strok, kjer se srečujemo s specifičnimi izzivi, ki jih skupno zelo uspešno rešujemo. Aktivni člani PBC-ja so poleg že naštetih ugodnosti soudeleženi pri sestankih s poslovnimi partnerji na najvišji ravni, svetovnih sejmih in konferencah, sodelujejo pri marketinških ter PR aktivnostih, fotografiranju ter promociji izdelkov ter analizah konkurentov ter produktnih potencialov.
V Steklarno Hrastnik želimo vnesti še več svežine, prodornih timov in izjemnih poslovnih idej. Upamo, da boste prepoznali potencial in se nam pridružili. Vabljeni ste, da nas na mail info.pbc@pbc1860.com kontaktirate za članstvo v klubu in možnostmi sodelovanja.

Kaj pričakujemo?

  •    Vaš CV s kratkim spremnim pismom, zakaj si želite vstopnico v svet praktičnih izkušenj v gospodarstvu
  •    Kreativnost, drznost, povezovalnost, svežino, voljo do učenja in mladostne ideje


Kakšne so dosedanje izkušnje članov PBC 1860?
Rebeka Arhar, študentka: »S projektom, ki ga gradimo skupaj s Steklarno Hrastnik, bom pridobila veliko več kot le nove izkušnje in znanja. Odprtost vseh zaposlenih do novih idej mlajših generacij nam daje vzpodbudo za nadaljnjo kariero in nam daje občutek, da delamo v pravi smeri. S pozitivno energijo nam dajejo motivacijo, z izkušnjami, ki jih delijo z nami, pa nas usmerjajo na nadaljnji samostojni poti. Naučila sem se, da je za uspešno doseganje ciljev potrebno sodelovanje in medsebojno povezovanje ter dober tim, ki verjame v končni rezultat.«
Monika Erjavec, študentka: »V ekipi Puzzle smo štiri študentke. Veliko srečo imamo, da imamo super mentorico Matejo, brez nje enostavno ne bi šlo. Mateja nas usmerja, dodeljuje naloge in postavlja izzive. Smo ekipa, v kateri je pet različnih posameznic, ki imajo popolnoma različne ideje in pogled na stvari, a z izmenjavo mnenj, poslušanjem druga druge ter seveda kompromisi dosegamo do sedaj odlične rezultate. To je zame osebna rast. Z različnostjo si odpiramo nova obzorja, pogledamo na situacijo iz drugega zornega kota kot sicer, kar nas povezuje še v boljši in močnejši tim.«

 

IscemoNoveClanePBC

 

 

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador