Hrastnik Glassworks

Web store sign

CORPORATE INFORMATION

y1f1l1

Funšterc – festival stekla in kulinarike – BO! In Steklarna Hrastnik bo zraven!

Zdaj ni več dileme - Funšterc – festival stekla in kulinarike to soboto, 8. 9. 2018 v Športnem parku Hrastnik, BO! V Steklarni Hrastnik smo veseli, da vreme ni odgnalo tradicionalnega festivala Funštrec, kateremu smo se pridružili letos kot sponzor in soorganizator, ter s tem še dodatno obogatili pester festivalski program.

»V Steklarni Hrastnik smo aktivno vpeti v lokalno dogajanje, saj je to pomembno ne le za pozitivne odnose z lokalno skupnostjo, ampak tudi za zadovoljstvo zaposlenih, ki živijo v bližini steklarne. Dolga leta zato zgledno sodelujemo na številnih področjih, zlasti družbenem, kjer Steklarna Hrastnik s sponzorskimi in donatorskimi sredstvi omogoča uspešno izvajanje izbranih programov,« je ob tej priložnosti izpostavil Peter Čas, generalni direktor Steklarne Hrastnik ter dodal: »In letos se je Steklarna Hrastnik pridružila, organizacijsko in finančno, tudi že tradicionalnemu festivalu Funšterc.«

Steklarna Hrastnik bo s svojima prodajnima stojnicama, posebno in brezplačno animacijsko restavracijo pri STEKLARČKU pod taktirko Dejana Mastnaka, z delavnico risanja na steklo za otroke in mlade po srcu ter številnimi drugimi aktivnostmi obogatila festival Funšterc – festival stekla in kulinarike!

Več o festivalu najdete na spletni strani.

DPPpolniAng

FAMILY FRIENDLY COMPANY

In November 2011, Steklarna Hrastnik  was proud to receive the basic Family Friendly Company Certificate.

zaposleni

STAFF DEVELOPMENT

We are well aware of the fact that well-motivated staff, equipped with expert knowledge and..

okolje

ENVIRONMENTAL PROTECTION
We place great importance on the protection of the environment.

nagrade

OUR AWARDS

Steklarna Hrastnik was a finalist at the 2012 Zlata Nit pageant in the Big Companies category, and received...

CertifikatAAANaslovna ang

OUR CERTIFICATES

Ambiente International Fair was granted the Ethical Style Guide certificate to Steklarna Hrastnik.

CONNECT

y1 f1 l1p1