Steklarna Hrastnik

 gumb myglass

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Medijske objave

Če ti preveč zraste ego začneš delati neumnosti

V prvi januarski izdaji  Revije Manager je bil objavljen intervju z Andrejem Božičem, generalnim direktorjem Steklarne Hrastnik in dobitnikom priznanja Manager leta. V intervjuju je gospod Božič govoril o svoji poslovni poti  in izzivih, ki so ga na tej poti spremljali ter vplivali tako na njegov osebni kot profesionalni razvoj.

Cel prispevek si lahko preberete tukaj.

Novice o našem 8,5 ton težkem 3D Puzzlu v obliki piramide iz 20.860 skodelic Puzzle

Poglejte nekatere od novic o stekleni 3D Puzzle na svetu v obliki  piramide, ki smo jo zgradili. Konstrukcija  je visoka 2,71 metra, težka 8,5 ton, široka je 3,41 metra, dolga 4,04 metra in jo sestavlja 20.860 steklenih skodelic Puzzle. S 3D Puzzlom v obliki piramide, katero je 4 dni gradilo v povprečju 5 ljudi, podirajo aktualen Guinnessov rekord v kategoriji 3D Puzzle. Stekleni 3D Puzzle v obliki piramide si lahko do 8. januarja 2017 ogledate v POP UP trgovini Steklarne Hrastnik v dvorani A, v BTC Cityju Ljubljana, družba BTC.

Preberi več

MADE WITH Y

Andrej Božič, generalni direktor Steklarne Hrastnik je v članku povedal kako pomemben je mlad kader za podjetja. 

http://mlad.si/2016/10/made-with-y/

PRIŠLA PONIŽNO, S SPOŠTOVANJEM ZAPOSLENIH

V častniku Večer si lahko preberete prvi dvojni intervju s tandemom, ki stoji za sanacijo Steklarne Hrastnik – Andrejem Božičem, generalnim direktorjem in njegovo soprogo Ksenijo Špiler Božič svetovalko za kadre in direktorico podjetja BB svetovanje.   Ksenja je v intervju tandem opisala tako: "Najino poslovno pot vidim kot sosledje naravnih dogodkov. Kot imamo ženske in moški v naravi svojo vlogo, sva to zlila skupaj. Če Andrej skrbi za poslovni del, jasno vizijo in strategijo ter nadzira stroške, jaz skrbim za kadrovski del. Za to, da je klima v podjetju prava, da lahko uresničimo cilje, da se zaposleni poistovetijo z vrednotami, ki smo si jih zastavili. Velika prednost je, da sva oba ekonomista, da tudi sama poznam jezik številk in lahko vzpostavim ravnovesje med številkami in odnosom do zaposlenih. Vnašam mehkobo v podjetje tako kot matere v družinah, skupaj z ekipo v kadrovski službi poskrbimo, da so naši zaposleni opremljeni z vsem, kar potrebujejo vsak dan v tovarni. Podprti z znanji, veščinami, da tudi osebnostno rastejo in da jim ne spodrsne, če pa jim, jim pomagamo ovire premagati skupaj."

http://www.vecer.com/prisla-ponizno-s-spostovanjem-do-zaposlenih-6268162

USPEH IZ HRASTNIKA

V kolumni, katere avtor je dr. Bogomir Kovač in je bila objavljena v časopisu Mladina avtor piše zakaj je projekt Steklarne Hrastnik pomembne.  Kolumno dr. Kovač začne tako: »Letošnje imenovanje Andreja Božiča za slovenskega menedžerja leta si zasluži posebno pozornost. Menedžer leta naj bi postal zaradi uspešnega vodenja Steklarne Hrastnik, učinkovitega poslovnega zasuka in izvirnega modela prestrukturiranja podjetja. In prav zadnje je njegovo najpomembnejše sporočilo. Zaupanje v vodjo in konsenz za spremembe temelji na organizacijski kulturi, vrednosti človeškega in socialnega kapitala. Vse skupaj so stkali v strategijo ohranitve delovnih mest. Hrastniški »modri ocean« so torej zaposleni, za podjetje je ogelni kamen njihova socialna blaginja. To pa je lekcija, ki daleč presega zasavske revirje.«

http://www.mladina.si/176756/uspeh-iz-hrastnika/

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador