Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Mednarodni sejem Ambiente nam je podelili certifikat Ethical Style Guide

Letos je mednarodni sejem Ambiente podelil Steklarni Hrastnik certifikat Ethical Style Guide. V okviru certifikata so bile ocenjene trajnostne kategorije: uporaba ekoloških materialov, principi proizvodnje, recikliranje, skrb za zaposlene, delovno okolje in inovacije, ki podpirajo principe trajnostnega razvoja.


Trajnostni razvoj je za Steklarno Hrastnik strateškega pomena, saj se zavedajo, da lahko le s takšnim pristopom gradijo uspešno poslovno pot. Sledijo zakonitostim narave, zmanjšujejo vplive na okolje in tako živijo v sožitju z naravo in lokalno skupnostjo. Imajo sprejeto okoljsko politiko in  programe. Obratujejo skladno s pridobljenimi celovitimi okoljevarstvenimi dovoljenji. Postavljene imajo sodobne čistilne naprave. Izvajamo vse ukrepe varstva okolja, tako na področju odpadkov, porabe surovin, nadomeščanja nevarnih snovi z manj nevarnimi ter porabe energije. Izvajamo energetske preglede tovarne in  spremljamo okoljske kazalnike z rednimi meritvami. Na osnovi rezultatov pregledov in meritev izvajajo ciljne ukrepe tam kjer je potrebno, ob tem pa upoštevamo najstrožje standarde in predpise za posodabljanje tehnologije (BAT). Investirajo v najboljšo tehnologijo na trgu, katero nadgrajujejo z lastnim znanjem. Vse to dosegajo z motiviranimi zaposlenimi.

Dodatno potrdilo trajnostne usmerjenosti Steklarne Hrastnik je tudi dejstvo, da se je uvrstila  letos  izbora Evropska poslovna nagrada (European Business Awards – EBA 2015/2016) ravno v kategoriji okoljska in družbena odgovornost (Environmental & Corporate Sustainability). Model doseganja trajnostnih principov v poslovanju in dosežke na tem področju si lahko ogledate na povezavi TUKAJ, če vas bo video prepričal pa lahko oddate vaš glas za Steklarno Hrastnik.

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador