Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Steklarski piknik

V Steklarni Hrastnik veliko pozornost namenjamo temu, da imamo tudi v okviru podjetja na voljo dovolj aktivnosti, ki spadajo med druženje, sproščanje in skrb za zdravje. Ena izmed njih je vsekakor tradicionalni piknik z družinskimi člani. Že 7 leto zapored smo se družili, tokrat v soboto, 17. junija 2017 in tudi tokrat na planini na Kalu.

Dogodek je odlično obiskan, vsi se ga veselimo in vsako leto se potrudimo, da je na voljo nekaj novega, drugačnega in zanimivega. Še posebej otroci naših zaposlenih so navdušeni, kako je bilo super in da komaj čakajo, kdaj bo naslednje takšno druženje! Kar seveda ni presenetljivo, saj so imeli letos otroci izjemen nabor aktivnosti – napihljiv grad, mega fračo, badminton, športne igre, poslikave obraza, druženje z domačimi živalicami, lutkovno predstavo, iskanje zaklada, poligon za telovadbo, hoja na otroških hoduljah, pa še bi lahko naštevali.

Da na pikniku nihče nima slabe vesti glede dobre hrane, ki je na voljo vsako leto, jih nekaj poskrbi že prej – ko na Kal pridejo peš ali pa celo s kolesom. V kolikor pa ne – pa se razmigamo s plesom, saj vedno poskrbimo za odlično glasbeno podlago, kakšnim pohodom na okoliške točke ali športnimi aktivnostmi na samem pikniku. Posebej promociji zdravja smo letos namenili še večjo pozornost kot običajno, saj je bila na pikniku na voljo medicinska sestra za posvet glede krvnega sladkorja, holesterola in krvnega tlaka. Pa tudi naši sponzoriranci, vrhunski športniki, so se odzvali našemu vabilu ter med udeleženci promovirali šport ter gibanje.

Naši poslovni partnerji so tudi letos poskrbeli, da ste s simboličnim prispevkom ponovno lahko sodelovali v t.i. srečelovu. Srečke ste razgrabili v manj kot 3 minutah – dobili pa smo precej povratnih informacij, da so bila darila tudi letos zelo bogata. Zbrani prispevek bomo kot vedno namenili aktivnostim za naše najmlajše, da jim lahko ponudimo dodatne izlete, oglede ali kakšen drugačen priboljšek za širjenje obzorij.

In hvala vsem, ki ste pohvalili organizacijo kot celoto. Veseli smo, da se piknika vsako leto udeležite v tako velikem številu, saj vas že tradicionalno naštejemo okrog 700.

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador