Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Embalažno steklo

 

 y1f1l1 

Web PDA logo   Predstavite nam vaše ideje za naše nove steklenice


Zato, ker smo eden vodilni proizvajalcev embalažnega stekla za žgane pijače v super premim segmentu smo se skupaj z našima partnerjema poljskim podjetjem DekorGlass in angleško medijsko hišo Paragraf Publishing odločili  organizirati  oblikovalski natečaj.  Ponašamo z več kot 150 letno tradicijo, med naše stranke v segmentu super premium specialne embalaže se uvrščajo na primer Moet Hennessy, Bacardy-Martini, Diageo in veliko drugih. Naš partner poljsko podjetje Dekorglass pa je  inovator na področju dekorja. Nagrajene steklenice bodo vključene v našo kolekcijo standardnih steklenic, ki jo tržimo pod blagovno znamko HighGlass.


High glass Wallace High glass Calisto High glass Saturn 


V okviru natečaja bodo nagrajeni tri predloge, ki bodo na osnovi ocen mednarodnih sodnikov iz področja oblikovanja, steklarske industrije in proizvajalcev alkoholnih pijač zasedli prva tri mesta. Nagrado bomo podelili marca naslednje leto na prireditvi Drink’s awared v Londonu.

Zmaga na natečaju prinaša finančne koristi in povečanja prepoznavnost nagrajencev.
Vsak izmed oblikovalcev bo prejel finančno nagrado v višini 2.000 EUR  ob objavi ter dodatno  3 % od prodaje cene naročniku za  prvih prodanih 100.000 steklenic in 1 % od prodaje 100.001 steklenice naprej. Steklarna Hrastnik d.o.o. bo krila stroške do tristo evrov za vsakega zmagovalca. Poleg finančne nagrade  bodo nagrajenci ob prejemu nagrade deležni medijske izpostavljenosti.

Pričakujemo, da bodo prijavljene steklenice združevale drznost, inovativnost in uporabnost. Skupaj z našim partnerjem poljskim podjetjem DekorGlass smo garancija zato, da bodo nagrajene steklenice narejene v skladu z vašimi načrti.


V priloženem dokumentu si lahko preberete več o pravilih razpisa in ključnih datumih. Za dodane Informacije smo na voljo na elektronskem naslovu award@hrastnik1860.com.

 

Prijavni obrazec
Za izpolnjevanje obrazca v elektronski obliki potrebujete Adobe Reader. Če nimate nameščenega na računalniku si ga lahko namestite od tukaj.

 

STORITVE, KI VAM JIH PONUJAMO
03-embalazni sitotisk_M

DIREKTNI TISK

Storitev neposrednega tiska ponujamo na  dveh proizvodnih programih v Steklarni Hrastnik – na embalažnem steklu in namiznem steklu. 


Brizgano črna m

BRIZGANJE

Storitev brizganja ponujamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik – na embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.
 

 

odlepka brizgano palmieri

POSREDNI TISK

Storitev ročne aplikacije odlepk ponujamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik – na embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.

03-satiniranje embalazni_program-M

SATINIRANJE

To storitev izvajamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik - embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.


callisto 1-M

DIZAJN IZDELKOV

Zaradi izjemne kakovosti našega stekla in lastnega znanja smo sposobni oblikovati najrazličnejše steklarske izdelke. .

 

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kje smo
  2. Kontakti
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador