Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Embalažno steklo

 

 y1f1l1 

Web PDA logo   ZMAGOVALCI NATEČAJA

 1. mesto: Max Steffen, Alaska:Max

 

Avtor prvonagrajene steklenice je dejal, da je navdih za obliko našel skoraj v potovanju skozi čas. Po njegovem mnenju oblika steklenice namreč uspešno združuje tako preteklost kot prihodnost, tradicijo in futurizem.  V Steklarni Hrastnik smo potencial steklenice zaznali v izjemni distinkciji same oblike, pa vendar enostavnosti in aplikativnosti na več kot samo eno blagovno znamko. Dve elipsi ustvarjata izjemno optično iluzijo, tako da je steklenica iz različnih kotov videti povsem drugače. Zapletena, a preprosta ter hkrati kot platno za različne izjemne dekorje.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. mesto: Adam Klein, Denali:Adam

 

Avtor drugo nagrajene steklenice je navdih našel v najvišjem vrhu Severne Amerike. Z željo tako vklopiti se v kolecijo High Glass, pa vendar nekako izstopati, je steklenica po videnju avtorja odsev gorske pokrajine.  V Steklarni Hrastnik smo v njej  videli potencial, da je kljub drugačnosti dovolj standardizirana. Prepričala pa nas je tudi združevalnost moških in ženskih linij, preplet  mehkobe ter širokih ramen. Kot takšna je primerna za vse tipe pijač. Neverjetna steklenica za različne aplikacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. mesto: Marino Funakoshi, Coda:Marino

 

Tretjo nagrado je prejela steklenica, ki po mnenju avtorja odseva to, kako voda oblikuje geometrijo, ko gre skozi lijak. Odvisno od svetlobe lahko po našem mnenju vidimo pravo premikajočo se vizualno poslastico.
V steklenici smo prepoznali pravo umetnost origamija, prepleten s klasičnimi oblikovalskimi potezami. Preprosta, a bogata, toda z dovolj svobode za dodatno oblikovanje preko dekoriranja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STORITVE, KI VAM JIH PONUJAMO
03-embalazni sitotisk_M

DIREKTNI TISK

Storitev neposrednega tiska ponujamo na  dveh proizvodnih programih v Steklarni Hrastnik – na embalažnem steklu in namiznem steklu. 


Brizgano črna m

BRIZGANJE

Storitev brizganja ponujamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik – na embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.
 

 

odlepka brizgano palmieri

POSREDNI TISK

Storitev ročne aplikacije odlepk ponujamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik – na embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.

03-satiniranje embalazni_program-M

SATINIRANJE

To storitev izvajamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik - embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.


callisto 1-M

DIZAJN IZDELKOV

Zaradi izjemne kakovosti našega stekla in lastnega znanja smo sposobni oblikovati najrazličnejše steklarske izdelke. .

 

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kje smo
  2. Kontakti
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador