Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Reference embalažno steklo

 

 y1f1l1 

Vse steklenice Steklarne Hrastnik so  premium kakovosti. Zasnovane ter proizvedene so na moderni in v celoti avtomatizirani proizvodni enoti, ki je specializirana za proizvodnjo embalažnega stekla najvišjega kakovostnega razreda v “extra white flint” steklu, katerega odlikujejo barva, briljantnost in brezhibna tekstura skozi celotni proizvodni proces. Ob tem se prilagajamo potrebam naših naročnikov, kar pomeni, da smo fleksibilni glede proizvedenih količin – lahko proizvedemo manjše ali večje količine, ob tem pa vseskozi zagotavljamo vrhunsko kakovost izdelkov. To omogoča blagovnim znamkam, da hkrati z rastjo trga rastejo tudi same. Poleg proizvodnje steklenih izdelkov po vnaprej pripravljenih načrtih naročnika in ponudbi lastnih steklenic kolekcije HighGlass v super premium razredu, skupaj z naročnikom oblikujemo in razvijemo stekleni  izdelk.
Naročnikom kot del celovite palete storitev poleg proizvodnje steklenih izdelkov le te tudi dekodiramo, tako standardne ali specifične. Dekoracijo, odvisno od zahtevanega procesa dekoracije, lahko izvedemo v Steklarni Hrastnik ali pa jo posredujemo zaupanja vrednemu partnerju naše steklarne,  poljskem podjetju DekorGlass.
Med našimi referencami so lastniki priznanih blagovnih znamk, kot na primer Pernod Ricard, Brown-Froman, Campari, Bacardi, LVMH, SPI Group, REMY-COINTREAU in mnogi ostali. Oglejte si nekaj naših  referenčnih izdelkov.

 

Metaxa-2 Metaxa Dusse
Belvedere 2015 Belvedere 2015 Coole swan
Slovenia vodka1 Bauer Skyy 2
Nongu

 

STORITVE, KI VAM JIH PONUJAMO
03-embalazni sitotisk_M

DIREKTNI TISK

Storitev neposrednega tiska ponujamo na  dveh proizvodnih programih v Steklarni Hrastnik – na embalažnem steklu in namiznem steklu. 


Brizgano črna m

BRIZGANJE

Storitev brizganja ponujamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik – na embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.
 

 

odlepka brizgano palmieri

POSREDNI TISK

Storitev ročne aplikacije odlepk ponujamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik – na embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.

03-satiniranje embalazni_program-M

SATINIRANJE

To storitev izvajamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik - embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.


callisto 1-M

DIZAJN IZDELKOV

Zaradi izjemne kakovosti našega stekla in lastnega znanja smo sposobni oblikovati najrazličnejše steklarske izdelke. .

 

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kje smo
  2. Kontakti
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador