Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Kariera

 

 y1f1l1 

Spoznajte naše sodelavce


Jure Fideršek

JURE FIDERŠEK, Samostojni strokovni sodelavec za prodajo

Prodajniki smo razdeljeni tako po segmentih prodaje kot za prodajo kupcem na določenem geografskem področju. Seveda pa tukaj ne gre samo za prodajne aktivnosti do kupcev,  temveč za kopico ostalega dela - dobro je poznati logistično in finančno terminologijo, procese nabave, proizvodni proces. Za odlično opravljeno delo potrebujem dobro ekipo, katere pa v Steklarni ni težko najti. Vsi oddelki prispevajo svojo dodano vrednost h končnemu produktu in pomagajo pri procesu prodaje. Pri delu srečuješ zanimive ljudi iz vsega sveta, sodeluješ pri razvoju res vrhunskih izdelkov, tudi potovanja so sestavni del.


Metka Šmit

METKA ŠMIT, Skrbnik strank

Zaposlena sem v prodajni enoti embalažnega stekla. Moje delo v širšem smislu obsega prodajne aktivnosti, komunikacijo z naročniki  ter administrativne naloge. Oddelki smo med seboj izredno povezani in resnično delujemo  med seboj kot ekipa  in  ko je treba »stisnit«, damo vse od sebe. Človek lahko dobro dela, samo če ima takšen tim. In izredno sem jim hvaležna za vse opravljeno delo in trud, ki ga dnevno vlagajo vanj. In nenazadnje -  v steklarni smo vsak dan obkroženi z izjemnimi steklenimi izdelki, ki jih zmoremo narediti. Vsi produkti nam tako dajejo motivacijo, da jih tudi prodajniki predstavimo le tako, kot si zaslužijo – najboljše.


Andrej Renko

ANDREJ RENKO, Vodja oddelka procesnih inženirjev

Steklarna Hrastnik izdeluje vrhunske steklene izdelke s sodobnimi steklarskimi stroji. Sem del procesnega oddelka, v katerem skrbimo za nemoteno odvijanje proizvodnega procesa in s tem zagotavljamo ustreznost izdelkov. Vsekakor se zavzemamo za posodabljanje in izboljševanje obstoječih tehnologij. Če te veseli poklic iz elektro smeri inženirske stopnje, je delo v Steklarni Hrastnik lahko odlično, ker se srečuješ s sodobnimi in različnimi tehnologijami, s katerimi bogato nadgrajuješ svoje znanje. Veliko je tudi možnosti za uresničevanje novih idej. Vsekakor pa je pogoj, da te pridobivanje tehničnega znanja in spremljanje novosti na področju tehnologije zelo veseli. Izpostavil pa bom tudi rezultat avtomatizacije delovnih procesov, ki olajšujejo delo zaposlenim v Steklarni – ta viden napredek me zelo motivira za iskanje inovativnih rešitev tudi v prihodnje.


Branko Kastelic

Branko Kastelic, Vodja vzdrževanja orodja

Skrbim za pravilno uporabo zaščitnih sredstev, pravilno delovanje strojev in naprav v delavnici, za zagotovitev zadostnih osnovnih sredstev za delo ter za red in čistočo v delavnici. Moja dolžnost je organizacija nemotenega poteka popravila, korekcij, kontrole orodja in priprava menjav in dostave orodja na stroj. Naj omenim, da so mi v veliko pomoč moji sodelavci, brez katerih bi bilo te dolžnosti nemogoče izvajati.

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador